flauwe moppen terras
Gyan

Gyan

August 29, 2022

Dit zijn de 10-meest krachtige flauwe moppen voor op het terras

Dit zijn de meest krachtige flauwe moppen voor op het terras

Iedereen kan een goede grap maken. Echter is een grap veel meer dan dat. Je moet de emotie voelen van een grap. Hoe maak je een goede grap? Door te kijken naar de tone of voice. Vandaag zetten wij de tien meest flauwe moppen op een rij. En deze flauwe moppen vertel je met een kleine stilte. Voor het dramatische effect.

DE 10 meest flauwe moppen voor op het terras. Aanschouw ze hieronder!

  • Pietje

Een kort maar krachtig grapje. Deze gaat over piet en die neemt het niet zo met zijn imago. Hij kan wel goed fluiten.

‘He piet fluit is niet tijdens je werk’

Piet: ‘Wie zegt dat ik werk?’

  • KROMME SPIJKER

sommigen moppen hebben de karakteristieke humor van vroeger. En dan hebben we het over ouwe tangen. Een ouwe tang die de spijker op zijn kop slaat.

“Meneer van Boven heeft de spijker die hij in de muur wilde slaan, kromgeslagen. Hij roept daarop zijn zoon en zegt: “haal die ouwe tang eens uit de keuken!” Gaat de zoon naar de keukendeur en roept: “Tante Emma, papa wil je spreken!” (CTA)

  • DE BUURVROUW

Ha, je buurvrouw, wat is ze lief he. Sommigen vrouwen weten gebruik te maken van haar minderheden. Daarin zijn de vrouwen heel slim. Zo zetten ze elkaar goed in voor huiselijke klusjes. Lees de mop hieronder.

“Een vrouw vraagt aan haar buurvrouw: “Zou u mij een plezier willen doen, door vanmiddag topless op uw terras te gaan liggen zonnen?” “Hoezo?” “Nou dan weet ik zeker dat mijn man eindelijk het gras eens maait!” (CTA)

  • TWEE PIEMELS VERWIKKELD IN EEN FLAUWE GRAP

jantje, jantje, jantje dat kunt u niet zeggen. In deze mop praat jantje zijn mond voorbij. In deze mop is ‘de kinderen praten de ouders na’ een realiteit. Een leuke flauwe mop

“De juffrouw vraagt in de klas, wie er thuis iets dubbel heeft? Jantje zegt:”mn vader heeft twee piemels.” De juffrouw lacht en zegt:”dat kan niet.” “Ja hoor” zegt Jantje, “een kleintje in de woonkamer en een grote in de slaapkamer.” (CTA)

  • SCHEIDING

Een scheiding is nooit leuk. Per jaar vinden 8600 scheidingen plaats. Humor bestaat gelukkig om te relativeren. En deze plaatsen we onder het thema flauwe moppen en echtscheidingen. 

Een man vertelt zijn vrouw dat hij van haar wil scheiden. Wat! roept ze uit, Betekent dit dat je genoeg van me hebt gekregen?! Nee, antwoordt de man, Dat betekent dat ik NIET genoeg van je heb gekregen!

  • OUDERS

Iedereen kan de grapjes van zijn ouders op twee handen tellen. Ouders zijn de koning en koningin in het stand houden van flauwe moppen. Dat komt enkel omdat ze die zo grappig vinden, dat ze blijven hangen. Nou deze is voor elke papa en mama.

“Wat is het rare aan ouders? Eerst leren ze je lopen en praten. En als je oud bent zeggen ze: stil zitten en mond houden!”

  • SCHOONOUDERS

We pakken gelijk door op onze trotse ouders, maar nu van je partner. lekker lachen om de tegenstander. Althans, als je hem snapt. Veel lach plezier

“Twee mannen zitten aan een bar. De een vraagt: “Ben je getrouwd?” De ander antwoordt: “Nee, mijn schoonouders konden geen kinderen krijgen”

  • WIE IS DOM

Guess who is back? Jantje. Deze jongen is zo hilarisch, dat wij binnenkort een blog wijden aan de naam jantje. Jantje gaat voor nu even zijn best doen in deze mop met zijn juf.

Jantje zit op school. Zegt de juf: “Wie zichzelf dom vindt, mag gaan staan”. Iedereen blijft zitten. Opeens gaat Jantje staan. Juf: “Dus jij vindt jezelf dom, Jantje”. “Nee juf”, zegt Jantje, “maar ik vind het zo zielig dat u de enige bent die staat”.

  • SPUGEN

Jantje trapt tegen elk gezag aan. Zelfs de burgemeester is geen partij voor hem. Jantje kan nog wel een belletje verwachten van de burgemeester na de onderstaande mop.

Jantje loopt langs het huis van de burgemeester en spuugt tegen het raam. De burgemeester komt boos naar buiten en vraagt: “Wat zou jou moeder ervan vinden als ik bij jullie tegen het raam spuug?” Jantje: “Dat zou ze heel knap vinden, wij wonen op de tiende verdieping!”

  • OP HET STRAND

We zijn de laatste mop aangekomen van de Top 10 flauwste moppen. Deze laatste 

Papa en Jantje zitten op het strand. Jantje zegt: “Lekker windje he?” Zegt papa: “Ja, he” Zegt Jantje: “Zal ik er nog eentje laten?”

Benieuw naar meer leuke moppen of weetjes? Bekijk dan onze blog over Jantje moppen!

Related Article